dijous, 8 de març del 2018


MISS YOU

Títol: Miss You  
Autor/a: Estelle Maskame 
Traductor/a: Esther Roig  
Il·lustrador: No hi han 
Editorial: Grup Editorial 62 
Col·lecció: Fan books 
Lloc i anys d'edició: Barcelona, octubre de 2016 
Número de pàgines: 403 
Estil i vocabulari: Estil juvenil, vocabulari cil 

Argument:
Miss You és el tercer llibre d'una triologiaContinua l'historia dels dos germanastres. Ha passat un any des de l'última vegada que Eden va parlar amb Tyler. Segueix furiosa amb ell per haver-se marxat de manera tan sobtada el passat estiu, però ha fet tot el que ha pogut per seguir endavant amb la seva vida a la universitat de Chicago. Quan arriben les vacances, torna a Santa Mònica, però no és l'única que ha decidit tornar a casa. 
Després de quedar-se sola de la tràgica relacióEden no té ni un minut per en Tyler, quan aquest torna a aparèixer. Però què ha fet tot aquest temps? Serà veritat que ja no li importa? O és possible que en Tyler i l'Eden per fi resolguin els seus problemes, malgrat la seva família i contra vent i marea?  

Tema i tipologia
Novel·la romàntica

Personatges principals:
Els personatges principals són 2 en Tyler un noi alt i fort amb cabell castany i ulls verds, amb un caràcter  que a canviat radicalment des de els anteriors llibres. Ara, és un noi responsable i madur que sap controlar-se. La que aleshores era el seu remei, és la segona protagonista l'Eden. Ella com a personatge personalment no a evolucionat gaire, ara les circumstàncies de la vida l'han fet tornar-se una persona més forta. Físicament a engreixat uns quilos per la ruptura però al llarg del llibre torna a posar-se en forma i preparada per els nous obstacles que es veurà obligada a enfrontar.  

Opinió:
La veritat, per ser el final de la trilogia, el llibre m'ha sorprès. Quan vaig acabar el segon llibre vaig quedar una mica decebuda per la partida de en Tyler, vaig pensar que a l'autora li costaria connectar els dos llibres. Però sí, no només ha aconseguit enllaçar-los sinó que també ha aconseguit donar-li un gir de 180 graus mostrant-nos a 1 personatge completament diferent al que vam conèixer en el primer llibre. Un punt negatiu que li posaria a aquest llibre és la quantitat de narració que té, hi havia moments en què m'avorria amb tanta narració i tanta descripció. 



Resultado de imagen de miss you libro

Giuliana Miracco 4rC





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada