Promociona el teu llibre!

Ets el director de l'editorial i vols promocionar un llibre amb l'objectiu que sigui un autèntic èxit de vendes. Com ho pots fer? 

(idea original: Viquilletra)

Amb un vídeo promocional  Es tracta de realitzar un anunci amb l’objectiu de promoure la lectura de l’obra. Extensió màxima: 2-3 minuts. Es valorarà la força del missatge (que sigui directe, breu i concís, a més d'atractiu i convincent). Pot ser en qualsevol idioma dels que s'estudien a l'institut.


Booktràiler  del llibre "Tinc ganes de tu" de Federico Moccia
Marc Collado, Rita Lumbreras i Alejandra Requejo (1r Batxillerat) 

Tràiler del llibre "Le Peau de Changrin" de Balzac
Alumnes de 4t d'ESO curs 2013-2014
Assignatura de francès

Amb una entrevista (imaginària) a l'autor o al protagonista de la novel·la: 
Es tracta de fer una entrevista a l'autor o a un personatge de la novel·la escollida. Si  l’entrevista és al protagonista,  ha d’estar enfocada a conèixer la psicologia/identitat del personatge, explicar el seu comportament i aprofundir en la seva història. Si l'entrevistat és a l'autor, ha de servir per conèixer els trets generals de la novel·la: la sinopsi, quan va ser escrita, si hi ha traduccions, quins punts en comú té amb altres obres de l'escriptor, etc. Extensió màxima 5 minuts. Es valorarà: la coherència de les respostes de l'entrevistat amb l'acció del llibre, l'originalitat de les preguntes, la correcció lingüística, la posada en escena (vestuari, música, localitzacions, atrezzo...) i la interpretació dels actors (entonacció, dicció...)
Entrevista al personatge Jaume de Pedra de Tartera de Maria Barbal
Activitat realitzada per alumnes de l'IES Alt Foix. Premi Viquilletra 2010-11


Amb una breu presentació amb el programa Prezi: Es tracta de fer una presentació dinàmica per promoure la lectura de l'obra. 

Activitat realitzada per alumnes d'ESO del centre Parets. Premi Viquilletra 2010-2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada