dijous, 8 de març del 2018

LANDON TOT PER TU

Títol: Landon Tot per tu
Autor/a: Anna Todd
Traductor/a: Esther Roig
Il·lustrador/a:  No hi ha il·lustracions
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Lloc i any d’edició:  Barcelona, Setembre del 2016
Número de pàgines: 342
Estil i vocabulari: Senzill
Argument (resum breu):
Quan London decideix abandonar a Washington per anar a buscar noves aventures a Nova York, creu que la seva vida no pot ser més perfecte: compartirà pis amb la seva millor amiga Tessa; viurà per fi a la mateixa ciutat que la Dakota, la seva novia. Però les seves il·lusions es van en picat quan la Dakota decideix trencar la relació amb l’excusa de que necessita temps, espai i començar una nova vida dels de zero. Malgrat les seves desgràcies London decideix seguir endavant amb els seus plans i ara a viure a Brooklyn. Després de sis mesos de la ruptura, els records la Dakota segueix estan present, i quan Landon està decidit a continuar amb la seva vida i donar una oportunitat a l’hora que és una amiga de la Tessa, Dakota reapareix en la seva vida per remoure emocions i reviure vells sentiments. Landon haurà de decidir a deixar-ho tot ho viure amb els sentiments del passat.
Tema i tipologia: novel·la romàntica.
Personatges principals:
Són personatges rodons perquè no canvia el caràcter dels personatges durant la història.

LANDON: madur, cavallerós, sap controlar les seves emocions, té paciència, sempre posa per davant els demés abans que ell.
DAKOTA: noia insegura, bipolar, capritxosa, morena, ballarina, i d’ulls marrons. En el seu passat ha hagut de passar per moltes situacions molt difícil amb la seva família.
TESSA: millor amiga de Landon i amiga de Nora, està passant un moment difícil perquè està passant per una relació complicada
NORA: noia alegre, intel·ligent, preciosa, cabell negre i d’ulls verds. És una noia que li costa confiar i té guardat un secret que tard o d’hora haurà d’explicar-li a en Landon.
Opinió personal:
A primera vista, pensava que seria una novel·la molt interessant, però sincerament  no m’ha enganxat, siguent una novel·la romàntica m’esperava més. L’autor explica molts detalls que no aporta res a la història, es torna avorrit i no m’acaba de convèncer
Valoració d’1 a 10: 7

Resultat d'imatges de landon tot per tu

Loubna Afelad
4rt ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada