dijous, 8 de març del 2018


 El corredor del laberint

Autor/a: James Dashner.

Traductor/a: Noemí Risco Mateo.

Il.lustrador/a: Marcelo Orsi Blanco.

Editorial: Nocturna ediciones.

Col.lecció: El corredor del laberint.

Lloc i any d'edició: Setembre de 2010.

Número de pàgines: 532.

Estil i vocabulari: Entenedor i fàcil de llegir.

Argument (resum breu):

En Thomas, és un noi normal, al qual dormen i fiquen en un ascensor. L'ascensor anava pujant, tot just abans de que l'ascensor arribés a dalt es va despertar. Quan mira cap amunt veu un grup de adolescents que l'estàn envoltant, i tot just al costat d'en Thomas hi havia una capsa amb una nota, la qual deia: No pujaran més adolescents ni pujaràn més provisions. Per culpa d'això en Thomas no és respectat per quasi ningú del grup, nomès dos o tres, els quals eren en Min-ho, en Newt, Alby, Frypan i en Chuck, els quals li van explicar on estaven, que era al "Clar" que era el lloc on vivien les 24 hores del dia, ja que hi havien quatre murs enormes al voltant amb una sola porta que s'obria al sortir el sol i es tancava al fer-se fosc. Estaven tancats en un laberint i no sabien la sortida, ja que el laberint canviava cada dia, i per empitjorar-ho més hi havien unes bèsties mig mecàniques, les quals tenien un agulló amb una malaltia. El grup d'adolescents han de buscar-se la vida per sortir del laberint i poder sobreviure, ho aconseguiran?

Tema i tipologia: Misteri, ciència ficció.

Personatges principàls: 

Thomas: Es el principàl, és moreno, amb ulls clars, i és alt. És molt atrevit i sempre vol ajudar, tot i ser rebutjat per el grup, però no és rendeix.

Min-ho: És xinès, té ulls marrons i el cabell negre. És molt simpàtic i ajuda a en Thomas en tot el que pot.

Opinió: A mi personalment m'ha encantat, perquè hi ha molta acció, misteri i gent que s'estima. El recomano a la gent que li agradi l'acció, misteri.

Valoració: 10.


Resultat d'imatges de el corredor del laberint portada en català

Pere Grau Soler
4 ESO C


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada