diumenge, 3 de desembre del 2017


REMEMBER

Un amor inoblidable


Autor/a: Remember/ Un amor inoblidable
Traductor/a: Esther Roig (traducció de l’anglès)
Editorial: Grup Editorial 62
Col·lecció: Fanbooks
Lloc i any d’edició: Barcelona, gener del 2017
Número de pàgines: 366

Estil i vocabulari: Estil simple i vocabulari fàcil, però amb alguna complicació. 

Argument:
Després d’un tràgic accident que provoca la mort de la Delia, la novia d’en Levi, ell deixa de parlar. Res el pot consolar i res li val la pena. Només es comunica amb els altres a través del mòbil. La seva mare, no podent fer res més, l’envia a Maine, EUA, amb el seu pare per tal de tornar-lo a veure millor i feliç. Tot i la seva resistència, hi va. Encara i les coses que el superen, veu que el seu pare està disposat a recuperar el temps perdut. A Maine coneix la Deliah. Aquesta li recorda a la Delia i per això, la vol evitar. Però, la Deliah no es dona per vençuda i es va acostant a ell de tal manera que entra definitivament a la seva vida i al seu cor sense que ell ho pugui evitar.


Tema i tipologia:
És una novel·la romàntica, un gènere molt de moda i atractiu.


Personatges principals:
Levi Harrison: Al començament és un noi molt maleducat, ja que tracta malament els altres quan només el volen ajudar. Mentre la història avança, fa un canvi ensenyant el seu costat dolç. És un personatge rodó perquè representa els conflictes psicològics dels éssers humans i evoluciona al llarg de la novel·la.

Deliah: Físicament s’assembla a la Delia. És tot l’oposat a en Levi. És una noia carinyosa, divertida, simpàtica i sempre està disposada a ajudar els altres. És una classe de personatge pla, ja que no presenta cap conflicte psicològic ni evoluciona al llarg de la història.


Opinió:
No és el meu tipus de llibre, però m’ha agradat molt perquè no deixa petjada, però sí amb un somriure a la cara i amb una agradable sensació. També crec que és una novel·la que ensenya que gràcies a l’amor de la família i dels amics, una persona que perd el que ho és tot per ell, pot tornar a viure deixant enrere aquest gran dolor.  Per últim, recomano aquest llibre als fans de novel·les romàntiques. Cal d’afegir que s’ha de tenir una mica de paciència. Si voleu saber el perquè, l’haureu de llegir.                                                                                                                                                                          

Valoració d’1 al 10:  9





Isabela Jesica Confala
4 ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada