diumenge, 3 de desembre del 2017


NEED YOU

Títol­: Need You
Autor: Estelle Maskame
Traductor: Esther Roig
Il·lustrador: No hi ha il·lustracions
Editorial: Grup Editorial 62
Col·lecció: Fanbooks
Lloc i any d’edició: Barcelona, març del 2016
Número de pàgines: 440
Estil i vocabulari: Estil juvenil etàndar, vocabulari fácil

ARGUMENT

Need You és el segon llibre d’una triologia. Tracta sobre un amor prohibit entre germanastres. En el primer llibre es coneixen l’Eden i en Tyler, junts experimenten nous sentiments. Per tals circumstàncies, en Tyler marxa a New York a viure. Ara  bè, en el segon llibre, ell la convida a passar l’estiu amb ell a New York. Ha passat un any des de que l’Eden no veu al seu germanastre, però acceptem-ho, també és el seu amor secret. Des de llavors no s’ha esforçat per oblidar-lo i lluitar contra aquest amor prohibit. Aquest estiu és quan les coses s’emboliquen. L’Eden, està confosa, perquè té el seu nòvio en Dean a Santa Mónica, però a qui estima de veritat es a en Tayler. A mig estiu apareixen de sorpresa la Reachella seva millor amiga, junt amb en Dean! Cosa que fa que les coses es compliquin més. Ara L’Eden i en Tyler han de sortir a la llum, i això portarà una sèrie de problemes, tan familiars com d’amistat.


Tema i tipologia

Novel·la Romàntica

Personatges principals

Els personatges principals són en Tyler un noi alt i fort, amb cabell castany i ulls verds, amb un caràcter molt incontrolable degut al seu passat. Aleshores el seu remei és l’Eden, ella ensenya a en Tyler a confiar i calmar-se. Ella es dolça, amable i molt insegura. Físicament  és prima i molt atractiva amb ulls clars i de cabells llisos castany. Ells dos s’enamoren bojament i durant la novel·la  canvien la seva personalitat.


OPINIÓ

Jo recomano aquest llibre, perquè primerament si ets una persona boja com jo amb aquests amors prohibits, t’enganxaràs molt. Disfrutaras en tots els capítols, perquè cap et decepsciona. M’ha agradat molt perquè no és el típic llibre de amor que estem farts de llegir i sempre és el mateix. Aquest amor prohibit de germanastres és una cosa tan “rara” que constantment et preguntes  què passarà? Estaran junts? L’Eden enganyarà a en Dean? Ho portaran en secret són moltes preguntes que s’aniran responen a cada capítol. El millor es que aprens amb el llibre és  que ni les apariències ni la edat influeixen en l’amor.



Valoració

9






Resultat d'imatges de need you libro







                                                                                                  Giuliana Miracco 4tC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada