dimecres, 16 de gener del 2019

Saga Electro #Bookfacefriday


Les noveles de la saga Electro són noveles d'intriga, d'acció i distòpiques, i si t'agrada el gènere de ciència ficció és indispensable que les llegeixis, no te'n penediràs!

Quan comences amb el primer llibre ja és impossible parar: Imagina que un dia qualsevol despertes i no hi ha ningú a casa, no només els teus pares, tots els teus veïns, amics... La Terra s'ha convertit en un lloc inert, la supervivència és l'únic que importa.
Escapant d'uns éssers que no havies vist abans acabes al jardí, allà trobes una noia morta amb el què sembla ser un diari. Mires les dates i veus que estàs en el futur, el què sembla ser la Terra després de la Tercera Guerra Mundial.
Durant aquesta aventura, el protagonista descobrirà secrets que faran tremolar a la humanitat, trobarà enemics terrorífics i viurà una història d'amor poc convencional però que et mantindrà enganxat al llibre.

Recomano a tothom aquesta saga, són llibres plens d'acció que es llegeixen en un tres i no res, amb un argument que enganxa i et mantindrà amb l'ai al cor fins al final!

Carles Gonzalo
1r Batxillerat C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada