dissabte, 9 de març del 2019




LOVE YOU

Autora: Estelle Maskame.
Traductora: Esther Roig.

Il·lustrador/a: No hi ha cap dibuix, per tant no hi ha.
Editorial: Fanbooks.
Col·lecció: You (el primer).
Lloc i any d'edició: A BCN al gener del 2016.
Número de pàgines: 496 pàgines.
Estil i vocabulari: Normal. Ni molt fàcil ni tampoc díficil.

Argument:
L'Eden és una noia de Portland, on hi viu amb la seva mare, perquè el seu pare va començar una nova vida amb altres persones, és a dir, els seus pares estan divorciats. Però un estiu el seu pare contacta amb ella per anar a passar l'estiu a Hollywood amb ell. Allà hi coneix a la seva madrastra, a noves amigues i als seus germanastres, dels quals destaca en Tyler. Ella s'enamora d'ell, però ell té nòvia i tot es complica.

Tema i tipologia:
Novel·la romàntica.

Personatges principals:
-Tyler: És el germanastre gran de l'Eden. Tot i que no és el protagonista, té un dels papers més importants. És castany, alt i d'ulls negres. És molt temperamental i pervertit si està en una relació. Té 17 anys com l'Eden.

-Eden: És la protagonista. Té el cabell castany i curt, no és tan prima com les noies de Hollywood però no està grassoneta i és d'estatura promig. També té una personalitat tímida però confiada. Té 17 anys.

-Rachael: És la seva nova i primera amiga en la ciutat i tenen la mateixa edat. No aguanta l'alcohol i té una gran passió per les festes. Té una cabellera rossa i els ulls verds.

Valoració de l'1 al 10: 9.

Andrea Contreras Ledó,
3er ESO A,
9/3/2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada