diumenge, 9 de desembre del 2018

Història d'un secret

Història d'un secret, és un llibre de gènere romàntic i amb un toc misteriós escrit per David Huddle. L'argument gira al voltant d'una aventura que va tenir la Marcy, una adolescent de 15 anys, que és la protagonista del llibre.

Tot va començar, quan un dia, al costat de la piscina, en Robert va xiuxiuejar-li a la orella si li agradaria tenir una aventura amb ella. Ella, després de pensar-s'ho dues vegades, va contestar-l'hi que si, i a partir d'aqui la seva vida va capgirar-se. El cas, és que en Robert, és un home casat, que té 41 anys, i a més a més és el marit de la millor amiga de la mare de la Marcy. Tot i les trobades que tenien d'amagat, la Marcy continuava fent vida normal, fins que coneix un altre noi, l'Allen Crandall, un noi de la seva edat que coneix de l'institut, provocant que cada vegada vegi menys a en Robert, i una nit decideixin que mai més tornaran a fer res. Mica en mica, la Marcy i l'Allen s'aniran coneixent, fins que acabaran sortint i casant-se en un futur. Tot i que ella té clar que no vol explicar a ningú el que ha fet durant tant de temps.

Durant cada capítol de la història, amb l'ajut d'un narrador interior diferent, veurem com l'argument evoluciona vist de diversos punts de vista.

Pol Tibau, 1r Batxillerat C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada