dilluns, 26 de novembre del 2018

Test d'amor


TEST D'AMOR


Títol: Test d'amor.
Autor/a: Bianka Minte-Konig.
Traductor/a: Rosa M. Puig.
Il·lustrador: Birgit Schössow.
Editorial: Editorial Cruïlla.
Col·lecció: Elles no se'n perden ni una!
Lloc i any d'edició: octubre 2003, Espanya.
Nº de pàgines: 206
Estil i vocabulari: senzill i comprensible.


ARGUMENT

Tracta d'una noia de 14 anys, la Mila, que és bastant xerraire i atrevida. Per tant, no ha trobat la seva parella amorosa perfecta. Les seves amigues intenten que aconsegueixi nòvio, però el que no saben és que ella ja n'està, de enamorada!


TEMA I TIPOLOGIA

Novel·la romàntica.


PERSONATGES

Mila: és la protagonista. Ella és atrevida i xerraire per fora, però per dintre és tímida. Té la cabellera arrisada i morena, és esbelta i té els ulls verds. Té 14 anys. És una amant dels concursos de televisió, els mira sempre que pot amb la seva mare. La seva mare porta una perruqueria.

Mark: és el pretendent secret de la Mila. Al principi pot semblar un noi que lliga amb qualsevol noia guapa, però és sincer, llest i tendre. És moreno i castany. Té 14 anys. La seva família porta una granja, on hi crien cavalls sobretot.

Pit Winter: és el professor en pràctiques. És alt, prim i amable. S'ha graduat en biologia i té 27 anys. Té un lloc important en la història. Li té un gran afecte carinyós a la lectura. La Mila li diu Piwi de carinyo.


OPINIÓ

M'ha semblat un llibre fàcil de comprendre, el vocabulari era comprensible i el final m'ha sorprès. El recomano als qui lis agradi el romanticisme i els amors imposibels perquè és el que es troba en el llibre.
Resultat d'imatges de test d'amor bianka minte-konig

VALORACIÓ: 9

Andrea Contreras,
3rA ESO.
26/11/2018


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada