diumenge, 3 de desembre del 2017



NOEL ET BUSCA


Autor: Àngel Burgas
Editorial: La Galera
Col·lecció: La Galera
Lloc i any d'edició: 2012 a Barcelona
Pàgines: 213 pàgines
Estil i vocabulari: Fàcil d'entendre


Argument: 
L'Enric es desperta a l'hospital i no se'n recorda de res, i l'única persona que el coneix és l'Unai, el seu company de pis. L'Unai amaga l'Enric de la policia, el porta en un xalet i li diu que no es mogui d'allà, però quan ve la Laura a ajudar-lo descobreixen que l'Unai no és com sembla, a través del seu diari. I quan troben el Fran li explica a l'Enric la seva vida, que era un assassí, que havia canviat d'identitat i qui era en Julio. L'Enric es va escapar a buscar l'Unai, perquè es pensava que era en Julio. L'Enric i l'Unai estaven en un descampat amb la Laura al cotxe, i l'Unai estava disposat a matar el protagonista, després d'explicar-li qui era i tota la història des del seu punt de vista. Quan es van asseure al terra de l'esgotament, va vindre la policia, la qual havia trucat la Laura des del cotxe. L'Unai va intentar suïcidar-se, però el protagonista va tirar-se damunt seu.Al final l'Unai és a l'hospital i haurà de ser tractat per psicòlegs, ja que era una mena de psicòpata. L'Enric viu amb en Fran i viurà amb la Laura, i mai ningú sabrà la veritat sobre l'Enric, només ell mateix i en Fran.

Tema: Novel·la d'intriga

Personatges principals:

L'Unai: És un personatge desconfiat, espantat, amb por perquè descobreixin qui és en veritat. Al principi amable, simpàtic i generós. Però en realitat era un psicòpata.

L'Enric: Fa molts anys era un assassí, però gràcies al projecte Noel és una altra persona, li van operar la cara i li van fer molts tractaments amb psicòlegs, i ara és una persona amable, social. Al principi de la novel·la no se'n recorda de res per culpa de l'accident, però al llarg del llibre s'anirà en recordant de moltes coses sobre la seva vida.

Opinió i recomanació:
M'agradat molt perquè et deixa amb molta intriga, i al final és tot molt sorprenent.
Jo el recomano per les persones que els hi agradin els llibres amb intriga fins a l'última pàgina del llibre. 

Valoració de l'1 al 10: 9,5




 Jihan el Karzazi 3r ESO C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada