dilluns, 20 de gener del 2014

NO SOMRIGUIS QUE M'ENAMORO (Carla Comellas 4tC)

JEANS, Blue. No somriguis que m'enamoro. Planeta, 2013.

Aquest és un llibre de gènere romàntic, que barreja l'amor amb el misteri. El resum que proporciona l'editorial és el següent: Fins fa uns mesos formaven els club dels incompresos. Cadascun amb la seva personalitat i el seu caràcter, eren els millors amics del món. Però ara, un cop superats els vells problemes, altres de nous han separats els seus camins. Amb l'ajuda de noves amistats, ¿aconseguiran recuperar la confiança perduda i tornar a la normalitat? 
La Valeria vol que la seva felicitat duri per sempre; en Bruno desperta passions inesperades; la Maria per fi ha trobat a algú que la compren; en Raül guarda un secret que podria canviar la seva vida; l'Ester creu que podria estar confonent amistat amb amor i sobretot, ¿algú sap algú de la Elisabet?

He escollit aquest llibre perquè després d'haver llegit el primer tenia intriga de saber que passaria en aquest segon. He trobat que la continuació de "Bon dia, princesa" és una història d'amor que sap barrejar molt bé la intriga i el misteri amb l'amor i que t'enganxa i, sobretot, et pots sentir identificat en algun dels personatges. Ara espero, que treguin la tercera part d'aquesta triologia. És un llibre que recomano als adolescents i que el puntuaria amb un 9.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada