dimarts, 4 de juny del 2013

BON DIA, PRINCESA de Blue Jeans


El llibre que vull presentar i explicar és Bon dia, princesa de Blue Jeans Tracta d’una colla d’adolescents que formen un grup ja que tenen moltes coses en comú, la principal és que són uns incompresos. 

Elisabet és una noia extravertida guapa i té molt d’èxit amb els xicots, però no sempre ha estat així abans era la nena rebutjada per tots per tenir granets a la cara. Valèria és la més responsable del grup, però tot i això des que es va posar brackets  ha pujat una mica de pes i no es sent bé amb ella mateixa. Són molt amigues i des de el principi han estat juntes, des de que es van conèixer a la consulta del psicòleg on anaven. Però els sentiments d’adolescent fan que aquesta amistat no duri sempre. Enamorar-se del mateix noi és el repte i problema més gran que han passat, més encara quan aquest noi(també del grup) tria a Valeria. Maria es una nena molt tímida, innocent i dolça, és la que passa desapercebuda sempre i a la que un grup de nois al institut sempre assetgen. Maria guarda un secret molt gran que mai s’ha atrevit a dir a ningú. Bruno és simpàtic però no es menja una rosca.. és cuida poc i la seva passió és la PlayStation. Té els mateixos problemes que la seva amiga però sempre ha estat protegit per ella. Tenen sentiments comuns però no entre ells.. sinó per una altra persona. Ester és la nena perfecta als ulls de tothom, qualsevol noi voldria estar amb ella i qualsevol mare la voldria tenir com a nora. Però ella no es veu així, ella no te ulls per a qualsevol, sinó per al noi equivocat: el seu entrenador de voleibol. Raül es un noi que té com a somni ser director de pel·lícules. Sempre ha sigut el raret, i a causa de la mort del seu pare es va distanciar molt de tot. Però els anys han sigut una gran ajuda per a ell i ha millorat en tots els aspectes, té a totes les noies darrere. Però ell no vol una relació passatgera, vol centrar-se en una, i ha decidit que la perfecta per això es la seva amiga Valeria. Sempre li ha agradat però per fi la veu com a alguna cosa més. 


Doloroses circumstancies van unir a aquests joves d’institut però al llarg dels anys les coses canvien i ells també, això fa que la dinàmica del grup canviï i comencin els primer distanciaments entre ells. 
Diana Aguilera (4t d'ESO)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada