dijous, 12 de febrer del 2015

Diari d'una penjada 6

DIARI  D'UNA PENJADA 6

Rachel  Renée Russell
Estrella Polar, 2014.

Tracta d'una noia d'uns 13 anys, que es diu Nicky Maxuell.
Ella estudia a l'institut del WCD, allà hi té dues millors amigues, però també hi ha una altra alumna que sempre li fa la guitza, la Mackenzie, i un noi anomenat Brandon (del qual ella n'està completament enamorada).
És l'època del dia de Sant Valentí, i estan organitzant una festa a l'institut, i resulta, que una de les normes del ball, és que les noies els hi han de demanar als nois si les volen acompanyar, en comptes del revés. Així que si la Nicky vol anar al ball amb en Brandon s'haurà d'espavilar abans que ho faci la Mackenzie (a la qual també li agrada en Brandon).
Un cop la Nicky amb molt d'esforç ha aconseguit demanar-li i ell li ha dit que si, a última hora, abans de la festa, el noi li envia un missatge de text dient li que té la grip i que no podrà anar a la festa. La Nicky, molt desanimada, es veu obligada a anar-hi sola, per no plantar a les seves millors amigues, quan ja és a la festa, veu a en Brandon, tan tranquil parlant amb la Mack., ràpidament la Nicky es tanca al lavabo, tot d'una hi entren les seves amigues consolar-la, i tot seguit hi entra en Brandon i li pregunta, com si no hagués passat res, que què li passa. Ella li explica tot el del missatge, de sobte sona el mòbil de la Nicky, era un e-mail d'en Brandon... A partir d'aqui us convido a llegir el llibre.
És molt divertit i molt interessant  (personalment m'ha agradat molt).


Paula Baserba Barrena.
1er ESO-D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada