dimecres, 19 de desembre del 2012

SOM JURAT DEL PREMI PROTAGONISTA JOVE 2012-2013


Els alumnes Jamila Aharchi, Yasmina El Asri, Iris Recuero, Sabrina Addiego, Ignasi Roqué, Eric Travé i Eva Pareras de 3r D formen part del jurat del Premi Protagonista Jove 2012/2013.

Segons els organitzadors "l'objectiu d'aquest premi és aconseguir que el major nombre possible de joves llegeixin els llibres seleccionats, es constitueixin com a jurat dins de cada centre o biblioteca, i els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu  dels joves es faci sentir, donant-los l'oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca."

Una història sobre un noi malalt de càncer
Els llibres triats són els següents:

Assassinats misteriosos per resoldre

La història d'un noi que fuig de l'Afganistan

Voler fer reviure els morts pot ser perillós...
Així doncs, aquests alumnes del nostre centre llegiran aquestes 4 novel·les, les puntuaran i enviaran la seva valoració al Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. I què hi guanyarem? A banda del plaer de la lectura i de la satisfacció de formar part d'un jurat, el centre rebrà un diploma que ens acreditarà com a membres del Jurat i participarà en el sorteig de tres lots de llibres d'uns cinquanta títols cadascun.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada